En ny version av SEFOS är på väg

En ny version av SEFOS är på väg

Efter en sommar fylld av innovation och hårt arbete är vi glada att kunna avslöja att en ny och förbättrad version av SEFOS snart kommer att lanseras!

🔍 Vad är nytt?
Vi har lyssnat på våra användare och lagt till flera spännande och innovativa funktioner som tar säker digital kommunikation till nästa nivå. Här är en smygtitt på vad du kan förvänta dig:

  • Fillagring: Skriv anteckningar, ladda upp filer och dela dem enkelt med kollegor inom din organisation och bifoga filer direkt i meddelanden.
  • Möten: Massiv uppgradering av hela mötestjänsten med nya funktioner samt stabilare och bättre kvalité på mötestjänsten.
  • Drafts: Nu kan du spara påbörjade meddelanden och fortsätta på dem senare.

💡 Varför är detta viktigt för Socialtjänsten?
Den nya versionen av SEFOS tar inte bara tjänsten till nästa nivå med förbättrade funktioner, det är också vårt bidrag till att stödja Sveriges Kommuner och Regioners initiativ Handslaget för digitalisering. Med en starkare integration för Säker Digital Kommunikation (SDK) inom socialtjänsten, hjälper vi kommuner att säkerställa att all känslig information hanteras säkert och i enlighet med gällande lagstiftning.

🔜 Lansering snart – Håll ögonen öppna!
Vi är exalterade över att snart kunna dela med oss av de nya funktionerna med er. Håll utkik på våra sociala kanaler för mer information om lanseringen och för att vara bland de första som får tillgång till den nya versionen av SEFOS!

👀Vill du vara först att testa de nya funktionerna?
Som en del av vårt engagemang för Handslaget för digitalisering erbjuder vi kommuner och regioner en unik möjlighet att testa den nya versionen av SEFOS, särskilt för användning inom socialtjänsten. Kontakta oss idag för att få en förhandsvisning och se hur SEFOS kan revolutionera er digitala kommunikation.

Tillsammans kan vi skapa en säkrare och mer digitalt effektiv framtid för Sveriges kommuner och socialtjänster!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna